Magazin de piese autoAutoLyaLya
De exemplu:0 988 223 345, tampoane pentru Honda Accord 7
Acasă
TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

Acești Termeni de Utilizare ai magazinului online www.autolyalya.md se aplică comenzilor de achiziție de bunuri/servicii oferite de MOTORS ELECTRIC COMPANY SRL prin intermediul site-ului.

Înainte de a utiliza site-ul, vă recomandăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă.

1. DISPOZIȚII GENERALE

Acest site apartine companiei "MOTORS ELECTRIC COMPANY" SRL. La plasarea unei comenzi în magazinul online, Cumpărătorul acceptă Termenii și Condițiile de vânzare a bunurilor/produselor și/sau prestarea serviciilor în baza legislației Republicii Moldova (denumite în continuare Reguli și Condiții), prezentate de mai jos.

Utilizarea site-ului www.autolyalya.md presupune acceptarea Termenilor și Condițiilor propuse de „MOTORS ELECTRIC COMPANY” SRL, în conformitate cu Legea Republicii Moldova nr. 284/2004 „Cu privire la comerțul electronic”. Relația dintre cumpărător și vânzător se stabilește în baza Legii Republicii Moldova nr. 105/200 „Cu privire la protecția drepturilor consumatorului” și a altor reglementări adoptate în conformitate cu aceasta.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții, iar Cumpărătorul este obligat să monitorizeze modificările.

2. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Prin utilizarea site-ului www.autolyalya.md, sunteți automat de acord cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai în scopuri legale, cum ar fi furnizarea produselor pe care le comandați, promoții, Google Analytics, cookie-uri și notificări prin newsletter.

Toate informațiile care conțin date cu caracter personal sunt stocate și utilizate numai pe perioada necesară realizării scopurilor pentru care au fost colectate și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea Republicii Moldova nr. 133/2011 „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”.

Folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și pentru a asigura utilizarea corectă a informațiilor de pe site. Transmiterea datelor prin Internet sau prin rețeaua fără fir nu poate fi complet sigură. Prin urmare, ca și alte companii, nu putem garanta securitatea informațiilor pe care Cumpărătorul le oferă, așa că Cumpărătorul va face acest lucru pe propriul risc.

3. COMANDA SI PLATA

Plata comenzilor este posibilă cu cardul de plată - la primirea comenzii veți primi un bon fiscal care confirmă plata.

Plata online se face in maxima securitate folosind un card de plata ca instrument de plata, care permite tranzactiile online. După plată, veți primi o confirmare de plată pe adresa dvs. de e-mail.

Procesatorul de plăți folosește un sistem securizat bazat pe cea mai recentă versiune a standardului de securitate 3D-Secure, ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării clienților în tranzacțiile online securizate. Această măsură de securitate implică redirecționarea utilizatorului atunci când efectuează o plată către o pagină de maib securizată unde fiecare deținător de card este autentificat prin atribuirea unui cod unic pentru fiecare tranzacție online.

Rambursările se fac numai pe cardul de plată utilizat pentru achiziție.

Pentru a plăti va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se efectuează cu respectarea tuturor măsurilor de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și stocate doar pe un server specializat al sistemului de plată.

Pentru efectuarea unei plăți se vor solicita următoarele date:

  • Număr card (16 cifre)
  • Data expirării (lună și an)
  • Cod CVC sau CVV (3 cifre)
  • Numele și prenumele de pe cardul de plată
Toate plățile sunt procesate în moneda națională - MDL (lei moldoveni). Dacă moneda tranzacției diferă de moneda plății, conversia sumei tranzacției se efectuează la rata tranzacțiilor cu cardul din ziua decontării băncii emitente.

4. LIVRARE DE PRODUSE / BUNURI / SERVICII

Dupa plasarea unei comenzi, cumparatorului i se furnizeaza informatii despre data preconizata de livrare a comenzii prin curier/serviciu de livrare.

Livrarea in toata regiunea Chisinau se efectueaza in 48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii nostri. Livrarea se efectuează între orele 8:00 și 17:00 și este gratuită pentru comenzile în valoare de minim 1000 MDL; pentru comenzile cu valoare mai mică, livrarea se plătește cu 150 MDL (care vor fi incluse în suma totală a tranzacției/comenzii).

Livrarea pe întreg teritoriul Republicii Moldova se efectuează în termen de 72 de ore din momentul confirmării comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează între orele 8 și 17 și este gratuită pentru comenzile în valoare de minim 2000 MDL; pentru comenzile cu valoare mai mică, livrarea se plătește la 250 MDL (care va fi inclus în suma totală a tranzacției). /Ordin).

Livrarea nu este disponibilă în zilele de duminică și de sărbătorile naționale.

Termenul de livrare poate fi prelungit în cazuri individuale (de exemplu, condiții meteorologice nefavorabile, perioade de sărbători legale, probleme tehnice neașteptate etc.). Vă vom anunța dacă ne confruntăm cu oricare dintre situațiile menționate anterior.

Puteți alege orice adresă pentru livrare - acasă, birou sau orice altă adresă, fără plăți suplimentare. Acceptăm o singură adresă de livrare per comandă. Dacă aveți nevoie ca comanda dumneavoastră să fie livrată la adrese diferite, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

La primirea produsului verificati integritatea ambalajului si prezenta bonului fiscal in prezenta curierului. Orice revendicări ulterioare cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

5. DREPTUL DE RETURNARE

Potrivit conceptului Legii Republicii Moldova nr. Nr.105-XV din 13 martie 2013 „Cu privire la protecția drepturilor consumatorilor” Cumpărătorul are dreptul de a returna bunurile/bunurile achiziționate din anumite motive în termen de 14 zile de la data plății. Fondurile sunt returnate pe cardul cu care a fost efectuată achiziția.

Anvelopele auto nu sunt supuse schimbului sau returnării, în conformitate cu Anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 1465 din 8 decembrie 2003 (MO248-253/12/19/2003) modificată prin HG nr. 1188 din 11 februarie. , 2007 (MO175/09/11/2007).

Contacte companiei in caz de retur: +373 68778777.
Timp de procesare a cererii de retur: 3 zile.
Conditii de returnare:

  • in cazul in care calitatea produselor sau modul in care acestea se datoreaza vina producatorului, in perioada de garantie, data expirarii sau, daca aceasta perioada nu este specificata, intr-un termen rezonabil care nu depaseste un an; , atunci consumatorul poate contacta gratuit prima coadă pentru repararea sau înlocuirea produsului în fiecare caz concret;
  • informații detaliate despre pretenții legate de calitate și returnarea mărfurilor neconforme) trebuie comunicate vânzătorului printr-o notificare scrisă depusă la magazinul vânzătorului, prin e-mail: info@autolealea.md sau telefonic : +373 68778777.

6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

În conformitate cu prevederile Legii Republicii Moldova nr. 133/2011 „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”, furnizorul de servicii prelucrează datele cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bună-credință pe baza și în conformitate cu reglementările legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin metode mixte (automate și manuale) cu respectarea cerințelor legale și în condiții care asigură securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Furnizorul colectează și prelucrează numai datele personale furnizate de consumatori la plasarea unei comenzi: prenume, prenume, număr de telefon, adresă, adresă poștală.

Datele personale sunt folosite exclusiv în scopul administrării site-ului, pentru a oferi acces la informații, în special pentru livrarea comenzilor sau pentru a contacta consumatorul în scopul livrării. Datorită acestor informații, utilizatorii și consumatorii devin conștienți că datele lor personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă, adresă poștală) vor fi prelucrate și utilizate. Furnizorul de servicii prelucrează datele personale ale utilizatorilor și consumatorilor, care sunt furnizate la vizualizarea, utilizarea și înregistrarea pe site-ul www.autolyalya.md.

Orice informații furnizate de utilizatorii și consumatorii site-ului www.autolyalya.md vor fi revizuite și vor constitui consimțământ expres pentru utilizarea datelor cu caracter personal de către Furnizor.

Furnizorul nu va dezvălui terților nicio dată disponibilă fără acordul persoanelor vizate și nu va comercializa, schimba, dezvălui aceste date altor persoane, cu excepțiile prevăzute de legislația în vigoare (la solicitarea agențiilor guvernamentale, entitati, instante, instante etc.) autorizate sa prelucreze date cu caracter personal).

Datele personale pot fi prelucrate și utilizate de către Furnizor în scopuri statistice și promovare ulterioară.

Furnizorul de servicii respectă cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor și le protejează de pierdere, distrugere, denaturare/falsificare sau dezvăluire către terți.

Angajații furnizorilor de servicii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor personale ale consumatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi efectuată de o persoană autorizată a Furnizorului.

Furnizorul utilizează metode și tehnologii de securitate în conformitate cu legislația în vigoare.

Furnizorul nu colectează informații legate de tranzacții, cum ar fi informații despre card, data de expirare, țara de origine.

Pentru informații și informații mai detaliate, orice persoană interesată poate contacta pe email info@autolealea.md sau la telefon +373 68778777.

7. INFORMAȚII DE CONTACT

Denumirea juridică a firmei: "MOTORS ELECTRIC COMPANY" SRL
INN: 1023608000705
Adresa juridica: Chisinau, str. M.Besarab 7/7, off. 54
Adresa fizica: Chisinau, str. Hole Bicului 17
Telefon de contact: +373 68778777
Email de contact: info@autolealea.md


În coșul tău
Nu există articole în coș.
Aștepta
Încărcare date ...